Zetinopvoetbal.nl

Three-way handicap Geschreven op 03-12-2008

Three-way handicap is ook een vorm van inzetten op resultaat. Echter laat het betreffende wedprogramma een bepaalde club voor, of juist achter staan met een bepaald aantal goals. Waardoor de werkelijkheid met de fantasiewereld zal worden gecombineerd.

Note: dit voetbal wedonderdeel is hier omschreven op basis van Unibet, bij andere wedkantoren zou deze beschrijving dus iets kunnen afwijken.

Een afbeelding zegt meer dan woorden, dus om het beter uit te kunnen leggen hieronder een afbeelding.Bij de three-way handicap staat meestal de iets zwakkere of de uitploeg met 1-0 / 0-1 voor, niet in het echt natuurlijk, maar volgens dit wedonderdeel. De fantasiegoal bij de zwakkere ploeg telt wel mee voor de weddenschap.

Dus stel dat ik nu 5 euro zou inzetten op winst voor Kaiserslautern, dan zou ik mijn geld verliezen wanneer Kaiserslautern met bijvoorbeeld 2-1 wint. Aangezien de fantasiegoal van Hansa Rostock voor deze weddenschap ook meetelt, zou het volgens jouw inzet dus 2-2 zijn geworden. Maar als Kaiserslautern met bijvoorbeeld 3-1 wint, is het voor deze handicap weddenschap dus 3-2 geworden en zou ik (5 euro * 3,15 =) €15,75 terug ontvangen.


Is het je nog steeds niet helemaal duidelijk? Vraag om hulp op ons forum!

Deze wedmogelijkheid heb je bij:
Unibet (lees review)
Betsson (lees review)

Hier boven zie je alleen de door ons gereviewde Nederlandse / Belgische voetbal wedkantoren waar deze optie mogelijk is. Het kan dus zijn dat het wel bij meerdere bookmakers kan, maar deze nog niet door ons gereviewed is of ongeschikt is voor Nederlanders of Belgen.

Gok nu gratis €50 bij Bwin