Zetinopvoetbal.nl

Fantasiewedstrijden Geschreven op 03-12-2008

Bij sommige bookmakers kun je inzetten op wedstrijden die daadwerkelijk helemaal niet gespeelt worden, de uitslag zal op basis van twee andere wedstrijden worden bepaald.

Note: dit voetbal wedonderdeel is hier omschreven op basis van Unibet, bij andere wedkantoren zou deze beschrijving dus iets kunnen afwijken.

Stel je ziet opeens op de website van jouw online voetbal wedkantoor het volgende staan:

Fantasiewedstrijd: Arsenal - Chelsea

Dan betekent dit dat deze wedstrijd in het echt niet eens op het programma staat, maar het resultaat zal worden bepaald op basis van het aantal goals gescoord per bovenstaande club in een andere wedstrijd.

Dus als Arsenal in het echt tegen Stoke City speelt en daar drie goals tegen scoort en bijvoorbeeld met 3-2 wint. Zou Arsenal dus 3 doelpunten hebben gescoord in de fantasiewedstrijd.

Als Chelsea uit bij Manchester United met 5-4 zou hebben verloren, zou Chelsea dus 4 goals hebben gescoord in de fantasiewedstrijd. Dit betekent dat het 3-4 zou zijn geworden, en je dus wint wanneer je had ingezet op winst voor Chelsea in de fantasiewedstrijd.


Is het je nog steeds niet helemaal duidelijk? Vraag om hulp op ons forum!

Deze wedmogelijkheid heb je bij:
Unibet (lees review)

Hier boven zie je alleen de door ons gereviewde Nederlandse / Belgische voetbal wedkantoren waar deze optie mogelijk is. Het kan dus zijn dat het wel bij meerdere bookmakers kan, maar deze nog niet door ons gereviewed is of ongeschikt is voor Nederlanders of Belgen.

Gok nu gratis €50 bij Bwin