Zetinopvoetbal.nl

Live wedden Geschreven op 10-12-2008

Sommige bookmakers bieden de optie “live wedden” aan op voetbalwedstrijden. De gebeurtenissen kun je live op je scherm volgen, van score tot hoekschoppen.

Note: dit voetbal wedonderdeel is hier omschreven op basis van Unibet, bij andere wedkantoren zou deze beschrijving dus iets kunnen afwijken.

Bepaalde bookmakers bieden af en toe bij een wedstrijd zelfs een gratis livestream aan, of meerdere livestreams. Dit maakt wedden op wedstrijden natuurlijk extra leuk. Jij zet geld in op wedstrijden terwijl je ze live kan volgen, voel jij aan de wedstrijd dat hij volledig gaat kantelen? Zet snel in! Want de noteringen per weddenschap veranderen ook live!

Zijn de noteringen voor de wedstrijd nog:
winst club A: 2,00
gelijkspel: 3,10
winst club B: 2,80

Als club B scoort, zullen de noteringen in no-time wijzigen. Maar afhankelijk van de wedstrijd en het verloop, zijn er nog veel meer weddenschappen beschikbaar tijdens het live wedden. Soms kun je bijvoorbeeld inzetten op het aantal corners, zullen er meer of minder dan 8.5 corners worden gegeven in deze wedstrijd?

Inzetten is simpel en er wordt live afgeschreven van je tegoed, maar ook live bijgestort! Zie onderaan deze pagina screenshots van de live interfaces bij verschillende bookmakers.

Deze wedmogelijkheid heb je bij:
Unibet (lees review)
Betsson (lees review)

Hier boven zie je alleen de door ons gereviewde Nederlandse / Belgische voetbal wedkantoren waar deze optie mogelijk is. Het kan dus zijn dat het wel bij meerdere bookmakers kan, maar deze nog niet door ons gereviewed is of ongeschikt is voor Nederlanders of Belgen.

Unibet:
Live wedden: Unibet

Betsson:
Live wedden: Betsson

Gok nu gratis €50 bij Bwin