Zetinopvoetbal.nl

Doelpunten: meer / minder Geschreven op 07-12-2008

Hoeveel doelpunten vallen er in deze wedstrijd? Wordt het een monsterzege, een 5-5 of een wedstrijd waarin minimaal gewonnen zal worden? Bij deze vorm van wedden is het van belang.

Note: dit voetbal wedonderdeel is hier omschreven op basis van Unibet, bij andere wedkantoren zou deze beschrijving dus iets kunnen afwijken.

Een voorbeeld weddenschap zou kunnen zijn:
Real Betis - Espanyol
Line: 2.5
Meer dan: 1,95
Minder dan: 1,78

Line staat voor het aantal doelpunten. Hier zou je dus kunnen wedden, vallen er meer of minder dan 2,5 goal? Stel je zet 10 euro in op dat er meer dan 2.5 doelpunt vallen in de wedstrijd Real Betis - Espanyol en het wordt uiteindelijk 2-1, dan zou je dus €19,50 terugkrijgen. Het maakt dan dus niet uit wie er scoort, als er maar doelpunten vallen.

Was het 0-1 geworden, was je jouw geld kwijt geweest, omdat er minder dan 2.5 doelpunt werd gescoord in die wedstrijd.

Soms zijn er ook mogelijkheden om het aantal goals in de eerste helft te voorspellen, of per ploeg. Bijvoorbeeld: scoort Go Ahead Eagles meer of minder dan 0.5 doelpunt in de eerste helft?

Deze wedmogelijkheid heb je bij:
Unibet (lees review)
Betsson (lees review)

Hier boven zie je alleen de door ons gereviewde Nederlandse / Belgische voetbal wedkantoren waar deze optie mogelijk is. Het kan dus zijn dat het wel bij meerdere bookmakers kan, maar deze nog niet door ons gereviewed is of ongeschikt is voor Nederlanders of Belgen.

Gok nu gratis €50 bij Bwin