Zetinopvoetbal.nl

Seizoensweddenschappen Geschreven op 06-12-2008

Bij seizoensweddenschappen gaat het er om dat een ploeg of speler goed presteerd over een langere periode. Als AC Milan die ene wedstrijd van Sampdoria verliest hoeft dit niet cruciaal te zijn. Maar verliest het er acht achter elkaar kun je jouw weddenschap misschien wel vergeten?

Bij een seizoensweddenschap moet je vaak een tijdje wachten op de uitslag, aangezien dit meestal over meerdere wedstrijden gaat.

Enkele voorbeelden van seizoensweddenschappen:

Voorspel de winnaar van de UEFA-cup.
Voorspel de winnaar van de UEFA-cup. Alles valt en staat met de huidige stand van zaken. Als NEC in de UEFA-cup zit en er erg slecht voor staat, is de kans heel erg klein dat ze de UEFA-cup winnen. Als je daar dan bijvoorbeeld één europ op in zou zitten, zou je hier misschien wel 300 voor terug kunnen krijgen bijvoorbeeld.

Wie zal topscorer worden van de competitie?
Zal El Hamdaoui topscorer worden van de Nederlandse Eredivisie? Als een bepaalde speler er goed voor staat zal de quotering voor die speler een stuk lager liggen dan wanneer hij er na tien wedstrijden pas één in heeft geschoten.

Dit hierboven zijn slechts twee voorbeelden, de mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig voor seizoensweddenschappen.

Deze wedmogelijkheid heb je bij:
Unibet (lees review)
Betsson (lees review)

Hier boven zie je alleen de door ons gereviewde Nederlandse / Belgische voetbal wedkantoren waar deze optie mogelijk is. Het kan dus zijn dat het wel bij meerdere bookmakers kan, maar deze nog niet door ons gereviewed is of ongeschikt is voor Nederlanders of Belgen.

Gok nu gratis €50 bij Bwin