Zetinopvoetbal.nl

Correcte score Geschreven op 05-12-2008

De titel legt deze wedoptie eigenlijk al uit. Het gaat er om dat jij de correcte score weet te raden. Is dit het geval? Kassa!

Note: dit voetbal wedonderdeel is hier omschreven op basis van Unibet, bij andere wedkantoren zou deze beschrijving dus iets kunnen afwijken.

Maar zo simpel is dit helaas niet. De kans dat je een score correct gokt is natuurlijk vele malen lager dan alleen voorspellen wie er wint. Maar daar staat tegenover dat de noteringen dan ook een stuk lager zijn. Mocht je een voorspellende blik hebben, dan is dit de perfecte manier om geld te "maken".

Zie hieronder een afbeelding van hoe deze mogelijkheid in elkaar steekt:

Correcte score

Het gaat hier om de Eerste divisie wedstrijd FC Den Bosch tegen FC Zwolle. Voorspel jij dat FC Zwolle met 0-1 wint in Den Bosch? Dan klik je het blauwe linkje achter 0-1 aan en vervolgens kun je een bedrag inzetten op jouw gok.

Had je in dit geval 10 euro ingezet op 0-1 voor FC Zwolle en dit werd het ook? Dan zou je uiteindelijk dus €127,50,- uitbetaald krijgen.

Let op: elke andere uitslag dan de door jouw voorspelde zal dus niet in de prijzen vallen!

Deze wedmogelijkheid heb je bij:
Unibet (lees review)
Betsson (lees review)

Hier boven zie je alleen de door ons gereviewde Nederlandse / Belgische voetbal wedkantoren waar deze optie mogelijk is. Het kan dus zijn dat het wel bij meerdere bookmakers kan, maar deze nog niet door ons gereviewed is of ongeschikt is voor Nederlanders of Belgen.

Gok nu gratis €50 bij Bwin