Zetinopvoetbal.nl

Unibet review

Nadat ik zelf een paar maanden aan Unibet heb meegedaan, is het tijd om een oordeel te scheppen over deze online bookmaker. We reviewen alleen het voetbalgedeelte, aangezien we een voetbal weddenschappen website zijn natuurlijk.

Het bedrijf Unibet
Unibet is een van origine Zweeds bedrijf dat is opgericht in 1997. Inmiddels is het actief in meer dan 100 landen en heeft het ruim 2,7 miljoen klanten. Niet alleen bieden ze de mogelijkheid aan om op voetbal wedstrijden in te zetten, er zijn namelijk tientallen sporten waar ze aandacht aan schenken. Zelfs de politiek, zo kon je onlangs inzetten op wie de nieuwe president van Amerika zou worden met bijbehorende quoteringen. (een quotering is een getal dat je terug krijgt wanneer je het vermenigvuldigd met je inzet) Naast weddenschappen heb je ook een casino, kun je poker spelen of je geld gebruiken voor games, bingo of digitale krasloten. De mogelijkheden zijn oneindig. De website en de services zijn wel volledig voor Nederlanders en Belgen gemaakt.

Geld inzetten op weddenschappen
Wanneer je wil wedden op een voetbalwedstrijd is het minimale bedrag 1 euro. Met een simpele klik op de muis kun je een weddenschap afsluiten, je moet echter wel even op bevestigen klikken na het afsluiten van een weddenschap. Hieronder heb ik d.m.v. plaatjes het volledige proces aangegeven.

Stap 1


Hierboven zie je dat ik 1 euro heb ingezet voor winst van Legia Warschau. Er staat namelijk een 1, je hebt bij deze weddenschap 1 (winst thuisploeg) X (gelijkspel) of 2 (winst uitploeg). De totale notering is 1,40, dit is het getal dat je keer je inzet moet doen om tot je mogelijke winstbedrag te komen. Ik wil hier dus 1 euro gaan inzetten, en als Legia inderdaad zou winnen, krijg ik daar 1,40 voor terug.

Zoals je ziet kun je ook aanvinken of je de uitslag via e-mail wil ontvangen, dit is volledig gratis. Een sms-je behoort ook tot de mogelijkheden, dit kost je echter wel 30 eurocent van je saldo.


Stap 2


Vervolgens kun je controleren of dit inderdaad is wat je wil, en de weddenschap bevestigen.


Stap 3


Uiteindelijk kom je dan tot het bovenstaande uit, en heb je jouw inzet bevestigd. Er staat ook een input met combinatie behouden? Als je deze aanvinkt, kun je deze weddenschap bewaren en er andere aan toevoegen om vervolgens weer in te zetten.


Weddenschappen combineren
Het is ook mogelijk om je weddenschappen te combineren. Alle quoteringen kun je dan met elkaar laten vermenigvuldigen indien je dit wil.

Op het onderstaande plaatje heb ik 3 weddenschappen aangeklikt.Je ziet bij "totale notering" 5,78 staan. Dit zijn de drie getallen die daar boven staan met elkaar vermenigvuldigd. Daaronder heb ik bij "drievoudig" 3 ingevult, dat staat voor 3 euro inzet. Als ik alle drie de weddenschappen correct heb, zou ik 3 euro keer 5,78 krijgen, €17,33 dus. Als je er 1 fout hebt, krijg je dus niets.

Ik zou bijvoorbeeld ook op alle 3 de wedstrijden 1 euro in kunnen zetten, dan krijg je gewoon per weddenschap de betreffende notering uitbetaald indien je een of meerdere weddenschappen correct hebt.Geld storten
Je kunt eenvoudig via verschillende manieren geld storten op je rekening. Het minimale bedrag wat je moet storten is verschillend. De volgende opties zijn mogelijk: Creditcard, NETeller, Moneybookers, Paysafecard, Bank, Instant banking (iDeal).

Op sommige plekken op de website noemen ze iDeal nu Instant banking, dat is sinds kort zo en een beetje onhandig. Verder is dit een zeer snelle manier van overboeken, want het bedrag staat dan meteen op je Unibet account.


Uitbetaling aanvragen

Aan het opnemen van geld zitten geen kosten verbonden. Wel is het minimumbedrag dat je dient op te nemen 15 euro.


Unibet klantenservice
Met de klantenservice van Unibet zit het wel goed. Je kan ze op vele mogelijkheden bereiken en je hebt vaakt snel een reactie. Live chat, een gratis 0800 nummer en e-mail zijn voorbeelden van de communicatiemiddelen.Naast de klantenservice is er ook een zeer uitgebreid infocentrum te vinden, waarin alles nog even haarfijn voor je staat uitgelegd per onderdeel.


Bonus
Door je via de onderstaande knop aan te melden heb je recht op een bonus die kan oplopen tot 50 euro. Afhankelijk van jouw storting bij Unibet (bij het begin minimaal 15) zal jouw storting worden verdubbeld. Dus als je bijvoorbeeld 30 euro stort op je Unibet account bij het aanmelden, zal je saldo 60 euro zijn.

Zitten er dan geen haakjes en oogjes aan? Dat wel. Je dient deze bonus minimaal 5 keer rond te spelen voordat je deze kunt innen. Oftewel, je moet als je de volledige bonus van 50 euro hebt ontvangen eerst in totaal 250 euro hebben ingezet voordat je het volledige bedrag kunt innen. Dit gaat echter sneller dan je denkt. Je zet bijvoorbeeld 10 euro in, je wint daar bijvoorbeeld 20 euro mee, daarna zet je 20 euro in en je verliest... Nog een keer 20 euro en je wint er bijvoorbeeld 100 euro mee. Dan heb je in totaal al 50 euro ingezet zonder dat je verlies maakt.

Aanmelden bij NetBet

Het nemen van de bonus is niet verplicht, je kunt deze mogelijkheid ook deselecteren. Wil je de bonus? Meld je dan aan via de speciale bonusknop hierboven.

Conclusie
Unibet is een zeer complete online voetbal bookmaker. Inzetten op voetbal is uitermate simpel, de website zit handig in elkaar en is gebruiksvriendelijk te noemen. De noteringen zijn redelijk hoog, de klantenservice van topkwaliteit en je krijgt snel uitbetaald.