Je bent dus op deze pagina terecht gekomen, al gauw denk je: tuurlijk, weer zo'n slap verhaal en uiteindelijk kom ik bedonderd uit. En terecht, ik zelf ondervind het TellSell gevoel regelmatig, maar dit maal een serieuze manier om tactisch te wedden op voetbal. Waarom deze speciale tactiek pagina? Ik wil mensen laten zien dat je met voetbal weddenschappen geld kan winnen in plaats van verliezen. Door geen gek grote bedragen in te zetten en je aan de tactiek te houden die ik op deze pagina ga beschrijven, kun je jouw geld makkelijk verdubbelen in nog geen twee weken. Althans, van 25 euro maakte ik 115 euro in drie weken tijd. Een garantie op succes geef ik niet, wel is dit in mijn ogen een manier waarop je een veel grotere kans hebt op winst maken.Speel Club Manager 2019Inleiding
Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam ik via via in contact met Toto, een weddenschap organisatie waar je kon inzetten op sport. Goed, aangezien ik alleen maar interesse heb in voetbal wat betreft sport, en niet in een potje dammen, was de keuze voor mij vrij simpel waar ik op in zou gaan zetten. Bij Toto had je allemaal diverse weddenschappen voor het voetbal. Je kon de juiste score gokken en kreeg dan je inzet bijvoorbeeld zes keer terug als je precies de juiste score had voorspelt, ik heb het een paar keer geprobeerd maar geen één keer had ik succes.

Een andere weddenschap mogelijkheid was Toto select. Ik haalde wekelijks een formulier op bij de plaatselijke sigarenboer en begon met invullen. Hier had je een overzicht met alle belangrijke wedstrijden die de betreffende week gespeelt werden, je vult dan vervolgens bij minimaal drie en maximaal zes wedstrijden in wat het gaat worden: winst, verlies of gelijkspel. En aan elke mogelijkheid hing een bepaalde quotering. Laten we een voorbeeld nemen: FC Barcelona - Deportivo Alavés. De kans dat Barcelona zo'n wedstrijd wint is behoorlijk groot, vaak zou een quotering er ongeveer zo uit zien:

Winst Barcelona: 1,10
Gelijkspel: 4,10
Winst Deportivo Alavés: 8,10

Die 4,10 bijvoorbeeld zou betekenen dat je jouw inzet 4,1 keer terug krijgt als het gelijkspel zou worden. Bij Toto select moest je dus drie tot zes wedstrijden invullen, stel ik deed er drie met een quotering van 2,10 zou ik een totaal quotering van (2,10 x 2,10 x 2,10 =) 9,26 hebben, als ik dan 1 euro had ingezet op die drie wedstrijden zou ik er €9,26 voor terugkrijgen. De kans is echter niet heel erg groot dat je alle drie de wedstrijden juist voorspelt. Na een paar maanden toto ben ik er maar mee gestopt, het had me immers meer euro's gekost dan dat ik er gewonnen had.


Een paar maand later
Een paar maand later kwam ik een keer een advertentie tegen van Bwin, vaak als ik op voetbalsites kwam zag ik hier al wel advertenties van. Maarja, wedden via internet leek me niets eigenlijk. Toen een vriend me vertelde het sinds kort ook te gebruiken, dacht ik: oké, laat ik het ook maar eens proberen dan, en ik had me aangemeld. Wat gegevens invullen, en direct 50 euro gestort via iDeal. Er liep namelijk een leuke actie, als je tot 50 euro zou storten zou Bwin je bedrag verdubbelen. Dus ik begon met een goed gevulde Bwin rekening van 100 euro. Zoals ik hierboven vertelde moest je bij Toto drie tot zes wedstrijden voorspellen op winst, gelijkspel of verlies.. Bij Bwin kon ik al op één wedstrijd inzetten en vaak was de quotering nog hoger ook!

Maar na twee dagen was mijn geld op. Dat ging best snel. Het gaat ook zo makkelijk, klik, klik en je hebt ingezet. En omdat je al een leuk bedrag er op hebt staan, zet je snel een keer 20 euro in op één wedstrijd. Ik gokte op de doelpuntenmakers, correcte score en ga zo maar door. Helemaal fout natuurlijk. Op een zaterdag in dat weekend had ik wel 30 weddenschappen lopen, ik won er ook wel een aantal. Maar uiteindelijk maakte ik toch verlies, tot dat mijn 100 euro op was. Toen dacht ik: weet je wat, bekijk het maar. Ik stop met dat hele gokken op voetbal wedstrijden.


Maar toen..
Een paar dagen later zat ik opeens te denken, en kwam ik op een idee. Op de manier die ik in m'n hoofd had zou het volgens mijn theorie vrijwel onmogelijk zijn om echt verlies te draaien, of je moest de grootste pechvogel zijn die er rondloopt, haha! Wat ik precies in me hoofd had ga ik hieronder proberen uit te leggen.

Om het even in het kort uit te leggen: soms zet je geld in, dan verlies je het, zet je weer in en dan win je een keer etc. maar uiteindelijk maak je (bijna) altijd verlies. Volgens mijn theorie moet je laag beginnen met inzetten. (afhankelijk van je saldo) Bijvoorbeeld 1 euro. Heb je het goed? Mooi! Euro in de pocket en weer opnieuw beginnen met 1 euro inzetten. Maar heb je het niet goed? Zet dan het dubbele in, 2 euro. Als je dan wint, heb je en winst en je vorige verloren euro weer terug. Win je weer niet? Weer verdubbelen! De kans dat je 5 keer achter elkaar fout hebt gewed is nihil, als je maar op een juiste wedstrijd inzet!


Een juiste wedstrijd?
Ja, een juiste wedstrijd. Wanneer twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn maar de uitploeg over het algemeen toch net iets beter is, is dat een perfecte wedstrijd om op in te zetten. En op de uitploeg dan a.u.b.! Een voorbeeldwedstrijd die ik in het verleden goed had was deze:

Atletico Madrid - Real Madrid
Winst thuisploeg: 3,05
Gelijkspel: 3,15
Winst uitploeg: 2,45

Atletico Madrid is een goede ploeg, maar Real Madrid over het algemeen toch wat beter. Bovendien zou je 2,45 x je inzet er voor terug krijgen.

Dit is de tactiek die voor mij perfect werkt. Niet zomaar dom gokken, maar inzetten op ploegen die gewaagd zijn aan elkaar, en dan de club kiezen die de beste papieren heeft maar wel een quotering van minimaal 2. Zet je 1 euro in en verlies je? Verubbel je jouw inzet, 2 euro inzetten. Verlies je weer? 4 euro inzetten. Je wint vanzelf, en als je dan wint heb je winst en de verloren bedragen daarvoor weer terug! Ik begon met 25 euro, en heb op het moment van schrijven van dit artikel, drie weken later, heb ik 115 euro. Verdubbel alleen als je verliest, als je goed had voorspelt moet je weer met hetzelfde beginbedrag spelen. Bij twee vrienden die ook spelen, is de tactiek ook aangeslagen. Dit keer geen verlies meer.Speel Club Manager 2019Om verantwoord te kunnen wedden met deze tactiek, raad ik je aan minimaal 30 euro op je account te storten. Je moet namelijk verdubbelen bij een foute gok: 1-2-4-8 etc., als je maar 10 euro zou storten kun je na een paar foute gokken je tientje kwijt zijn. Wil je meteen hoger inzetten dus niet beginnen bij een euro? Dan is het aan te raden om nog meer geld op je rekening te storten, zodat je niet in de problemen komt met de verdubbel methode. Altijd blijven verdubbelen, en je wint vanzelf!


Alles op een rijtje
Om succes te boeken met mijn tactiek, alles nog even in een korte samenvatting:

1. Zet in op clubs die aan elkaar gewaagd zijn, en dan het resultaat waar jij het beste gevoel bij hebt. Zet het liefst in op het resultaat dat een quotering tussen de 2,00 en 2,60 heeft.

2. Zorg voor voldoende saldo op je Bwin account. Als je met 1 euro wil beginnen met inzetten, moet je toch echt wel minimaal 30 euro op je account hebben staan omdat je zoals gezegd moet verdubbelen bij een foute gok.

3. Zet altijd maar op 1 wedstrijd tegelijk in. Heb je het goed? Kun je een nieuwe wedstrijd uitzoeken en weer met dezelfde inzet spelen. Heb je het fout? Zoek weer een nieuwe wedstrijd uit, en verdubbel je inzet.

4. Wijk niet van de tactiek af, heb je het fout? Verdubbelen! Heb je het goed? Met dezelfde inzet een nieuwe match selecteren! (ik kan het niet vaak genoeg zeggen)

Note: Ik zeg hier hier dat je op clubs moet inzetten met een quotering van tussen de 2,00 en 2,60. Maar je kan het natuurlijk ook bij andere wedmogelijkheden inzetten waar een quotering van 2,00 is. Bijvoorbeeld wedden met een handicap, of b.v. 2 wedstrijden selecteren met een lagere quotering zodat het samen ook minimaal 2,00 is.