Zetinopvoetbal.nl

Welkom!

Welkom op Zet in op voetbal .nl! Op deze website vind je diverse informatie over geld inzetten (wedden) op voetbal wedstrijden. We reviewen online voetbal bookmakers (wedkantoren) zodat iedereen weet wat hij kan verwachten per bookmaker.

Er zijn zeer veel mogelijkheden wat betreft het inzetten op voetbal. Het is niet alleen mogelijk te voorspellen wie een wedstrijd zal winnen, je kan ook een voetbal weddenschap afsluiten waarin je wed wie de Champions League wint bijvoorbeeld. Al deze mogelijkheden in de categorie gokken op voetbal leggen we je hier uit.


Wekelijks kom je in het nieuws hieronder de laatste wedtips en columns tegen. Tip: lees ook onze wed tactiek door! Voor wat leuke interessante lijsten over sport kun je terecht op prolist.nl.

Inzet tips NL Jupiler League Geschreven op 05-12-2008

Maarliefst negen wedstrijden worden er vanavond gespeelt in de Nederlandse Jupiler League. Een aantrekkelijke competitie waar iedereen van iedereen kan winnen, zo wordt deze league vaak beschreven. Daardoor is het extra lastig te voorspellen, maar dat maakt het natuurlijk wel spannender en de quoteringen zijn uiteenlopend.

Lees meer

Inzettips: een leuk UEFA-Cup avondje Geschreven op 04-12-2008

Vanavond, 4 december 2008, staan er weer een aantal Europese wedstrijden op het programma. Dit maal in de UEFA-cup, acht om precies te zijn. Eén Belgische en één Nederlandse club komen vanavond in actie. Te weten Club Brugge en SC Heerenveen. Onze tips per wedstrijd.

Lees meer

Nieuwe look, nieuw systeem! Geschreven op 03-12-2008

Niet zo heel lang geleden waren we gewisseld van layout op Zetinopvoetbal.nl, niet iedereen kon de layout netjes bekijken waardoor we op een nieuw systeem, en een nieuwe layout zijn overgestapt.

Lees meer

<<  <    5  5