Zetinopvoetbal.nl

Welkom!

Welkom op Zet in op voetbal .nl! Op deze website vind je diverse informatie over geld inzetten (wedden) op voetbal wedstrijden. We reviewen online voetbal bookmakers (wedkantoren) zodat iedereen weet wat hij kan verwachten per bookmaker.

Er zijn zeer veel mogelijkheden wat betreft het inzetten op voetbal. Het is niet alleen mogelijk te voorspellen wie een wedstrijd zal winnen, je kan ook een voetbal weddenschap afsluiten waarin je wed wie de Champions League wint bijvoorbeeld. Al deze mogelijkheden in de categorie gokken op voetbal leggen we je hier uit.


Wekelijks kom je in het nieuws hieronder de laatste wedtips en columns tegen. Tip: lees ook onze wed tactiek door! Voor wat leuke interessante lijsten over sport kun je terecht op prolist.nl.

Eredivisie tip: Heerenveen pakt de draad op Geschreven op 19-12-2008

Wed op de Eredivisie Ondanks dat Heerenveen de laatste wedstrijden slordig speelt is het onze "Eredivisie" tip van de week in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Daniel Pranjic keert eerder terug dan verwacht na een vervelende blessure, terwijl de Belg Steppe en Breuer verstek moeten laten gaan wegens blessures.

Lees meer

Match of the week: Feyenoord - AZ Geschreven op 12-12-2008

Morgenavond om 20:45 staat de topper "Feyenoord - AZ" op het programma. Feyenoord heeft veel moeite om het team op de rails te krijgen, wekelijks wordt de aandacht gericht op de vele incidenten die in de media aan het licht komen. Tim de Cler en Henk Timmer samen aan het bier voor een belangrijke wedstrijd, Gert-Jan Verbeek traint te hard en er zou geen chemie zijn binnen de spelersgroep, en ook niet met de trainer.

Lees meer

De onvoorspelbare Jupiler League: speelronde 20 Geschreven op 11-12-2008

Wed op de Jupiler League Ook vorige week deden wij een voorspelling voor de onvoorspelbare Nederlandse Eerste divisie. Met vier juiste uitslagen van de negen ging het nog redelijk, bijna een 50% score waarvan een aantal met zeer interessante noteringen bij verscheidene bookmakers. We doen weer een poging.

Lees meer

Nieuwe bookmaker toegevoegd: Betsson Geschreven op 10-12-2008

Betsson Na enkele weken online te zijn met alleen Unibet op de website is er vandaag een review toegevoegd voor een andere bookmaker: namelijk Betsson. Op de hele website is alle informatie updatet. De bonussen, stortingsopties en wedmogelijkheden per bookmaker.

Lees meer

Voorspelling Eredivisie speelronde no.14 Geschreven op 06-12-2008

Wed op de Eredivisie Vandaag staan de eerste wedstrijden in alweer speelronde nummer 14 op het programma. Kan AZ met de druk om gaan en wint het ook van Heracles Almelo? Wie komt het beste voor de dag in de topwedstrijd PSV tegen FC Groningen? Het zijn vragen waar we na dit weekend allemaal antwoord op hebben. Wil jij wedden op de Eredivisie, maar weet je nog niet precies op welke wedstrijden? Misschien heb je iets aan ons advies!

Lees meer

<<  <    4  5  > >>