Zetinopvoetbal.nl

Welkom!

Welkom op Zet in op voetbal .nl! Op deze website vind je diverse informatie over geld inzetten (wedden) op voetbal wedstrijden. We reviewen online voetbal bookmakers (wedkantoren) zodat iedereen weet wat hij kan verwachten per bookmaker.

Er zijn zeer veel mogelijkheden wat betreft het inzetten op voetbal. Het is niet alleen mogelijk te voorspellen wie een wedstrijd zal winnen, je kan ook een voetbal weddenschap afsluiten waarin je wed wie de Champions League wint bijvoorbeeld. Al deze mogelijkheden in de categorie gokken op voetbal leggen we je hier uit.


Wekelijks kom je in het nieuws hieronder de laatste wedtips en columns tegen. Tip: lees ook onze wed tactiek door! Voor wat leuke interessante lijsten over sport kun je terecht op prolist.nl.

Unibet Betweters Geschreven op 20-01-2009

Sinds afgelopen week zal Unibet wekelijks in samenwerking met Hugo Borst een videocolumn maken en deze voor ons presenteren. De beste wedtips van echte experts, we hebben hier een voorbeeld aflevering van vorige week, deze kun je hier bekijken.

Lees meer

We zijn weer terug! Geschreven op 20-01-2009

Het was even stil rondom Zetinopvoetbal.nl, dit alles had te maken met een vrij drukke periode. De aankomende tijd zullen we weer volop posten, voorspellingen doen en andere informatie posten. Nog steeds hebben jullie een Bwin review tegoed, deze beloven we jullie deze maand!

Lees meer

Een weekendje Spanje Geschreven op 03-01-2009

Nee, ik ga niet voor een weekendje naar Spanje op vakantie. Maar aangezien het winterstop is en er bijzonder weinig in valt te zetten de laatste dagen, bij deze de laatste wedtips. Nummer vier tegen de nummer drie: Valencia tegen Atletico madrid. Een heuse topper in de Primera division. Valencia verloor haar laatste wedstrijd in Madrid, tegen Real Madrid. Maar wij zeggen dat het volgende madrid niet sterk genoeg blijkt te zijn voor Valencia: Valencia zal winnen.

Lees meer

Winterstop Geschreven op 30-12-2009

Altijd vervelend: die winterstop. Vooral voor echte voetbalfanaten zoals ik is het een drama. Goed, de kerst en de jaarwisseling sleept je er vaak wel weer doorheen, maar echt leuk is het natuurlijk niet. Maar om de pijn wat te verzachten zetten we spoedig een review van Bwin online. Want die kan en mag natuurlijk niet ontbreken op deze website!

Lees meer

Binnenkort: BetExpert Javier Geschreven op 20-12-2008

BetExpert Javier Na de kerst hebben wij de beschikking over een wel heel bijzonder persoon: BetExpert Javier. Javier gaat jullie, onze bezoekers, zo af en toe wat weddenschappen tippen. Deze ingeburgerde Nederlandse Braziliaan is een voetbal liefhebber en waagt bovendien regelmatig een gokje in de online-betting wereld.

Lees meer

<<  <    3  5  > >>