Zetinopvoetbal.nl

Welkom!

Welkom op Zet in op voetbal .nl! Op deze website vind je diverse informatie over geld inzetten (wedden) op voetbal wedstrijden. We reviewen online voetbal bookmakers (wedkantoren) zodat iedereen weet wat hij kan verwachten per bookmaker.

Er zijn zeer veel mogelijkheden wat betreft het inzetten op voetbal. Het is niet alleen mogelijk te voorspellen wie een wedstrijd zal winnen, je kan ook een voetbal weddenschap afsluiten waarin je wed wie de Champions League wint bijvoorbeeld. Al deze mogelijkheden in de categorie gokken op voetbal leggen we je hier uit.


Wekelijks kom je in het nieuws hieronder de laatste wedtips en columns tegen. Tip: lees ook onze wed tactiek door! Voor wat leuke interessante lijsten over sport kun je terecht op prolist.nl.

Super Sunday: Feyenoord, of FC Twente? Geschreven op 26-01-2013

Morgen speelt Feyenoord thuis tegen FC Twente, het verschil tussen beide ploegen is 4 punten in het voordeel van FC Twente. Maar Feyenoord heeft natuurlijk het thuisvoordeel, Twente is ondanks een gelijkspel uit bij RKC Waalwijk afgelopen weekend de nieuwe koploper.

Lees meer

Super Sunday: Vitesse of Ajax? Geschreven op 26-01-2013

Morgen is het zo ver, het is wederom een SUPER SUNDAY in de Eredivisie! Maar wie heeft de beste papieren? Is het Vitesse dat het dit jaar voor de tweede keer Ajax heel pijnlijk gaat maken? Of pakt Ajax nu net als Vitesse de volle buit thuis?

Lees meer

We zijn op zoek naar artikelschrijvers! Geschreven op 26-01-2013

Zetinopvoetbal.nl is op zoek naar jonge, enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om zo nu en dan artikelen voor Zetinopvoetbal te schrijven. Een leuk begin podium om je redactionele kwaliteiten ten toon te stellen.

Lees meer

De tip van dit Eredivisie-weekend: PEC Zwolle! Geschreven op 26-01-2013

Zoals Johan Derksen afgelopen maandag in Voetbal International al zei: de verassing van het seizoen. We praten dan natuurlijk over PEC Zwolle. PEC won afgelopen vrijdag met 1-3 van PSV en is daardoor SC Heerenveen op doelsaldo ontstegen en staat nu keurig op de 13e plaats.

Lees meer

Back in business Geschreven op 26-01-2013

Zetinopvoetbal.nl is back in business! We zijn er een tijdje tussenuit geweest, maar gaan er vanaf nu weer vol voor! We knallen 2013 in!

<<  <    2  5  > >>