Zetinopvoetbal.nl

Voorspelling Eredivisie speelronde no.14 Geschreven op 06-12-2008

Wed op de Eredivisie Vandaag staan de eerste wedstrijden in alweer speelronde nummer 14 op het programma. Kan AZ met de druk om gaan en wint het ook van Heracles Almelo? Wie komt het beste voor de dag in de topwedstrijd PSV tegen FC Groningen? Het zijn vragen waar we na dit weekend allemaal antwoord op hebben. Wil jij wedden op de Eredivisie, maar weet je nog niet precies op welke wedstrijden? Misschien heb je iets aan ons advies!

PSV wil maar moeilijk op gang komen dit seizoen. Het wisselt goede, met zeer slechte momenten af. Men omschrijft het als "los zand". Spelers als Gomes, Farfan, Koné en Alex worden aanzienlijk gemist terwijl de subtoppers sterker en sterker worden. Daarom tippen wij FC Groningen voor de winst in Eindhoven.

Je zou het bijna een degradatieduel kunnen noemen waar niemand op voorhand rekening mee had gehouden: Roda JC - Vitesse. De twee laagvliegers ontmoeten elkaar in Kerkrade. Wij tippen Vitesse als winnaar van deze wedstrijd.

FC Twente lijkt niet te stoppen, het speelt sterk in de UEFA-cup en in de competitie. Het speelt vanavond thuis tegen Sparta, dat vorige week hoogvlieger NAC een pak slaag gaf, maar ondanks dat halverwege het rechter rijtje bivakkeert. Toch valt onze keuze op FC Twente.

AZ zal thuis met minimaal 2 goals verschil winnen van Heracles Almelo, wellicht een leuke bet voor een handicap?

Zondag speelt Ajax in en tegen Volendam, enkele weken geleden ging het er nog in de fout in de beker. Marco van Basten sprak van onderschatting, en zal daar nu voor waken. Ajax zal met een mininaal verschil van FC Volendam winnen.

Feyenoord zal met twee doelpunten verschil van De Graafschap winnen dat op dit moment veel moeite heeft met het maken van doelpunten.

NAC Breda pakt de draad weer op tegen ADO Den Haag na het verlies van Sparta en verslaat de residentieclub.

Het duel tussen NEC en FC Utrecht eindigd onbeslist.

Ook het duel tussen Willem II en sc Heerenveen zal geen winnaar kennen.

Let op: het gaat hier om een voorspelling van ons, geen zekerheden!

Gok nu gratis €50 bij Bwin