Zetinopvoetbal.nl

Inzettips: een leuk UEFA-Cup avondje Geschreven op 04-12-2008

Vanavond, 4 december 2008, staan er weer een aantal Europese wedstrijden op het programma. Dit maal in de UEFA-cup, acht om precies te zijn. Eén Belgische en één Nederlandse club komen vanavond in actie. Te weten Club Brugge en SC Heerenveen. Onze tips per wedstrijd.

Wedstrijd 1: Aston Villa - Žilina
Aston Villa zal niet al te veel moeite hebben met Žilina en wint met minimaal twee goals verschil. In de competitie doet Aston Villa het niet al te best, maar het gaat fier aan kop in de UEFA Cup in groep F. Žilina staat met één schamel puntje onderaan in deze groep.

Wedstrijd 2: FC Kopenhagen - Rosenborg
FC Kopenhagen wint van Rosenborg, het zijn de twee laagst geklasseerde clubs in poule G, maar Kopenhagen staat echt laatste. Beide clubs hebben één punt, maar Rosenborg speelde een wedstrijd meer.

Wedstrijd 3: Lech Poznań - Deportivo La Coruña
Deportivo wint uit bij Lech Poznan, veel bookmakers geven interessante quoteringen van 2.00 of meer voor Deportivo!

Wedstrijd 4: Nancy - CSKA Moskou
CSKA wint volgens onze analyse vanavond van Nancy, Unibet geeft maarliefst 3.4 keer je inzet terug voor deze weddenschap!

Wedstrijd 5: SC Heerenveen - Sporting Braga
Heerenveen kreeg al acht tegengoals in twee wedstrijden UEFA-cup en staat inmiddels strak onderaan. Ook in de competitie verloor het onlangs met 6-0 van FC Twente. In eigen huis zijn ze echter een stuk moeilijker te kloppen, onze voorspelling: 2-2, een gelijkspel.

Wedstrijd 6: Slavia Praag - Hamburg SV
HSV weet te winnen in Praag van Slavia. De Unibet quotering bedraagd 2.45 voor de huidige nummer 3 in de poule. (tegen nummer 4)

Wedstrijd 7: Valencia - Club Brugge
Valencia zal zonder al te veel moeite van Club Brugge winnen. Eind uitslag: 2-0.

Wedstrijd 8: Wolfsburg - Portsmouth
Nadat Heerenveen op de slachtbank werd gelegd zou Portsmouth er ook aan moet geloven, Wolfsburg wint met een minimaal verschil van de Premier League club.

Gok nu gratis €50 bij Bwin